Visie, missie en waarden

Onze visie

Onze visie is om cross-border e-commerce en verzendingen wereldwijd makkelijk en betrouwbaar te maken.

Dit houdt in dat we het voor u makkelijk maken om uw post, publicaties en pakketten bij uw klanten te krijgen, waar ter wereld zij ook zijn.

Wij ondersteunen uw e-commerce-organisatie met efficiënte diensten in uw waardeketen. Of u grote aantallen wilt verzenden, of net begint te groeien, wij bieden simpele diensten waarop u kunt vertrouwen. Zo kunt u uzelf blijven focussen op de groei van uw bedrijf.

Onze missie

Wij willen tijdens elk contact met de klant uitblinken. Daarom zoeken we naar innovatieve manieren om uw ervaring te verbeteren. Wij zijn vastbesloten om duurzaam te groeien en voelen ons verantwoordelijk voor de wereld om ons heen. Als een wereldwijde organisatie zijn we trots op de manier waarop we over de grenzen heen samenwerken. Wij zijn betrouwbare specialisten, niet alleen meer in Frankrijk en Zwitserland maar ook in Europa, Noord-Amerika en Azië.

Uw lokale en wereldwijde partner: wij brengen lokale kennis en internationale ervaring samen. Daardoor kunnen wij internationale diensten bieden met de kennis van de lokale markt en kunnen we uw post en pakketten snel, veilig en goedkoop bezorgen.

Door onze innovatieve, flexibele en klantgerichte aanpak werken we graag als partner met u samen. Zo kunnen we de oplossing bieden die de meeste toegevoegde waarde biedt en de return on investment (ROI) verhoogt voor uw cross-border en internationale verzendwensen.

Het is ons doel om onze klanten te laten slagen in wat zij ook doen, zodat we echt recht doen aan onze slogan ‘the World is Your Address’.

Onze waarden

De klant staat centraal. Bij Asendia staat de klant centraal bij alles wat we doen. Vertrouwen, vriendelijkheid en gemak staan bij ons hoog in het vaandel.

Duurzame toekomst. Duurzaamheid is een van onze prioriteiten. We willen onze milieu-impact verlagen, en steunen en adviseren onze klanten bij het halen van hun eigen duurzame doelen.