Over Asendia

Wij combineren de kennis en ervaring van onze moederbedrijven La Poste en Swiss Post. Met deze joint venture brengen we internationale en lokale kennis en netwerken samen. Op dit moment werken er meer dan 1.000 medewerkers in 15 kantoren in Europa, Azië en de Verenigde Staten. Kortom, we bieden een wereldwijd netwerk én zijn aanwezig op de lokale markt. We werken graag met u samen als partner, zodat we onze kennis en ervaring met u kunnen delen. Zo vinden we samen de meest effectieve oplossing voor uw bedrijf.

Ingezoomd op envelop met zwarte stempel van Asendia die aangeeft welk retouradres gebruikt kan worden als de zending onbestelbaar is

Wij werken trots samen met

  • Linio
  • The Economist
  • Financial Times
  • ESP World

Onze visie

Onze visie is om cross-border e-commerce en verzendingen wereldwijd makkelijk en betrouwbaar te maken. Dit betekent dat we het voor u makkelijk maken om uw post, publicaties en pakketten bij uw klanten te krijgen, waar ter wereld zij ook zijn. Wij ondersteunen uw e-commerce-organisatie met efficiënte en betrouwbare leverings- en retourdiensten. Of u nu grote aantallen wilt verzenden of net begint te groeien, wij bieden simpele diensten waarop u kunt vertrouwen. Zo kunt u uzelf blijven focussen op de groei van uw bedrijf.

Onze missie

Wij willen tijdens elk contact met de klant uitblinken. Daarom zoeken we naar innovatieve manieren om uw ervaring te verbeteren. Wij zijn vastbesloten om duurzaam te groeien en voelen ons verantwoordelijk voor de wereld om ons heen. Als een wereldwijde organisatie zijn we trots op de manier waarop we over de grenzen heen samenwerken. Wij zijn betrouwbare specialisten, niet alleen meer in Frankrijk en Zwitserland maar ook in Europa, Noord-Amerika en Azië.

Uw Asendia-team heeft jarenlange ervaring in de internationale verzend- en postsector en heeft geholpen om van Asendia een toonaangevende leverancier te maken.

Ontmoet het team
Bestemming
Industrie
location-selector-bg_small.jpg