Expert Direct Mail

Profiteer van onze expertise om uw internationale klanten te benaderen.

Expert Direct Mail is speciaal ontworpen voor wereldwijde mailings die een optimale voorbereiding vragen voor elk land van bestemming. Op deze manier beschikt u over de meest kostenbesparende oplossing voor de distributie van direct marketing-materiaal, zoals catalogi, brochures, folders, relatiegeschenken, reclame- en promotiemateriaal, brieven en samples. Wij hebben een breed aanbod aan opties ter voorbereiding en voor bezorging.

We kunnen uw mailings een lokale look and feel geven om het resultaat van uw internationale marketingcampagne te vergroten.


Stapel witte enveloppen van direct mailing met de afbeelding van een vrouw met een laptop en de slogan inspiring you to grow with ecommerce en daarbij het logo van Asendia

Voordelen

  • Onovertroffen kostenbesparingen samen met de flexibiliteit en snelheid die uw bedrijf nodig heeft.
  • Een breed scala aan opties voor voorbereiding en bezorging. U kunt uw mailings een lokale look and feel geven om het resultaat van uw internationale marketingcampagne te vergroten
  • Een optimale voorbereiding en sortering van uw bulkmailings verlagen uw kosten
  • Zeer aantrekkelijke tarieven voor Frankrijk en Zwitserland

Ons diensten maken direct mail-campagnes over de grens betrouwbaar en eenvoudig; wij ondersteunen u bij de productie, voorbereiding en internationale bezorging.

Vraag een offerte aan

Gerelateerde producten

Bestemming
Industrie

Uitzicht op het zakelijke district van Londen