Direct Mail

Creër winstgevende direct marketingcampagnes. Om klanten te winnen, te houden en meer zaken met ze te doen.

Onze direct mailoplossingen bieden een breed scala aan mogelijkheden voor de voorbereiding, bezorging en wereldwijde distributie van kleine en grote hoeveelheden direct marketing-materiaal. Wij helpen u graag om nieuwe klanten te werven, bestaande klanten te behouden en uw samenwerking uit te breiden. Vergroot het bereik van uw bedrijf en uw producten of diensten over de grens.

Voordelen

 • Direct mail is een belangrijk kanaal voor het winnen en behouden van klanten én het uitbreiden van de relatie met hen

Ideaal voor

 • Internationale direct mail-campagnes
 • Wereldwijde distributie van zowel kleine als grote volumes van direct marketing-materiaal
 • Ideaal voor documenten zoals catalogi, brochures, folders, reclame- en promotiemateriaal, kaarten
 • Benaderen van potentiële en bestaande klanten

Hoe Asendia uw bedrijf helpt te leveren

Ons aanbod van diensten maakt direct mail-campagnes over de grens betrouwbaar en eenvoudig; wij ondersteunen u bij de productie, voorbereiding en internationale bezorging

Advies over de markt en mailings

 • Marktadvies
  Marktadvies

  Elk land heeft specifieke houding- en gedragsregels. Wij adviseren u over de mogelijkheden om uw doelgroep op de meest efficiënte wijze in verschillende gebieden te bereiken.

  Met onze aanwezigheid in 15 landen beschikken wij over lokale expertise en een wereldwijd netwerk om uw bedrijf te ondersteunen bij internationale uitbreiding en ontwikkeling.

  Neem contact met ons op voor meer informatie over marktadvies.

 • Advies over creatie mailings
  Advies over creatie mailings

  De grootte, de vorm, het uiterlijk van de envelop en zelfs de verzendkosten kunnen belangrijke responsfactoren zijn. Deze vormen de basis voor het controleren van de kosten van uw direct mailing.

  Onze uitgebreide internationale ervaring zorgt ervoor dat we u kunnen adviseren over hoe u uw direct mailings succesvol voor verschillende markten en doelgroepen kunt inzetten.

  Neem contact met ons op voor meer advies over het creëren van mailings.


Print Services

 • Digitaal printen
  Digitaal printen

  Een uitgebreid aanbod voor uw digitale drukwerk.

  We kunnen uw zakelijke post, met gewenste afwerking en vouw, digitaal afdrukken. Dit is ideaal en voordelig voor kleine of gepersonaliseerde oplagen.

  Deze dienst is beschikbaar in Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Neem contact met ons op voor een oplossing op maat in uw land.

 • Printen en distributie op de plaats van bestemming
  Printen en distributie op de plaats van bestemming

  Uw post drukken en bezorgen in het land van bestemming.

  Full service-oplossingen om de productie van uw post te laten plaatsvinden in het land van bestemming; van het drukken en gereedmaken tot aan de distributie. Zo profiteert u van onze lokale expertise en realiseert u een duurzame voetafdruk.

  Neem contact met ons op voor meer informatie over printen in het land van bestemming.

Drukwerk

 • Laserprinten
  Laserprinten

  Hoge kwaliteit drukwerk voor uw brieven en voorbladen.

  Profiteer van onze laserprintservices voor de finishing touch van uw direct mailings en pakketten.

  Deze dienst is beschikbaar in Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Neem contact met ons op voor een oplossing op maat in uw land.

 • Inkoop van drukwerk en materialen
  Inkoop van drukwerk en materialen

  Wij verstrekken het drukwerk en de materialen die u nodig hebt voor uw zakelijke post.

  Ons ‘Print en Procurement team’ werkt samen met betrouwbare leveranciers voor elke vorm van drukwerk en materialen om aan uw specifieke zakelijke wensen te voldoen.

  Onze kracht ligt in het aansturen van gespecialiseerde leveranciers op het gebied van print en materialen. Dit bespaart u tijd en zorgt voor een extra kostenbesparing op uw zakelijke post.

  Deze dienst is beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk. Neem contact met ons op voor een oplossing op maat in uw land.

Voorbereiding verzending

 • Verzendklaar maken
  Verzendklaar maken

  Veelzijdige opties maken uw levering klaar voor verzending.

  Onze dienstverlening bestaat uit het bijsluiten van extra’s of bijlagen, verpakken (polywrapping, polybagging, envelop toevoegen), adresseren (inktjet), frankeren, sorteren en voorbereiding voor verscheping (in bundels, zakken, op pallets of andere wijze).

  Diensten vanuit onze drukkerij worden aangeboden in Duitsland, Singapore, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten voor wereldwijde zendingen. Neem contact met ons op voor een oplossing op maat in uw land.

 • Dataverwerking adressen
  Dataverwerking adressen

  Optimaliseren van uw data.

  Maak optimaal gebruik van uw data en voorkom verspilde mailings met onze dataservices zoals het opschonen van uw databestanden en de juiste adressering en frankering. Wij helpen u klanten te bereiken zodat uw bedrijf kan groeien.

  Neem contact met ons op voor meer informatie.


 • Data-oplossingen adressen
  Data-oplossingen adressen

  Werf nieuwe klanten met onze data-oplossingen.

  Van het aanleveren van mailinglijsten tot het opschonen van data, documenten sorteren en personaliseren; onze dataservices helpen u bij het vinden en behouden van waardevolle klanten.

  Wij bieden graag maatwerk op basis van uw specifieke campagnewensen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 • Opschonen databestanden
  Opschonen databestanden

  Haal het meeste uit uw internationale databestanden.

  Zorg ervoor dat uw internationale adresbestanden op hun best zijn met onze oplossingen voor het opschonen van data, plausibiliteitscontroles, updaten, structureren, de opmaak van buitenlandse adressen en het ontdubbelen.

  Wij ondersteunen uw cross-border-relaties met kwalitatieve gegevens. Neem contact met ons op voor meer informatie over het opschonen van uw adresbestanden.

 • Postoptimalisatie
  Postoptimalisatie

  Optimaliseer uw post voor uw Zwitserse klanten.

  Verkopen in Zwitserland? We kunnen uw adresbestanden sorteren naar de Zwitserse standaarden zodat u toegang krijgt tot de beste tarieven voor uw zakelijke bulkmail. Neem contact met ons op voor meer informatie over het optimaliseren van uw post.


Warehousing en fulfilment

 • Opslag, voorraadbeheer en transportdocumenten
  Opslag, voorraadbeheer en transportdocumenten

  Bewaar uw drukwerk in onze magazijnen.

  Onze magazijnen kunnen uw drukwerk lokaal beheren voor een accurate en snelle internationale verzending. Daarbij ontvangt u meldingen over uw inventaris en een volledig overzicht van uw voorraad.

  Onze fulfilment-oplossingen bestaan uit het verpakken (polywrapping, toevoegen envelop), adresseren, frankeren en verschepen.

  Deze dienst is beschikbaar in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Neem contact met ons op voor een oplossing op maat in uw land.

Direct Mail

 • Easy Direct Mail
 • Expert Direct Mail
 • Ongeadresseerde post
  Ongeadresseerde post

  Efficiënt, goedkoop en minimale verspilling

  Gebruik onze service voor ongeadresseerde verzending om uw promotionele mailings (catalogi, brochures, folders, reclame-uitingen) te verzenden. U hebt de keuze tussen een brede distributie (alle huishoudens of postbussen in de regio's die u selecteert) of een campagne gericht op specifieke doelgroepen.

  Dit is een effectieve, uitgebreide tool om uw producten en diensten onder de aandacht te brengen en nieuwe doelgroepen te bereiken.

  Deze service bieden wij vanuit alle landen in de wereld aan naar Zwitserland. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Logistiek internationale post

 • Ophalen en transport
  Ophalen en transport

  Flexibele en handige ophaaldiensten.

  Met onze ophaal- en transportdiensten kunnen wij uw zending verzamelen vanaf elke locatie en rechtstreeks naar ons magazijn of direct naar hun bestemming brengen.

  Onze ophaaldiensten zijn flexibel en houden rekening met uw schema en wensen om uw leven makkelijker te maken.

  Deze dienst wordt in de landen met een vestiging van Asendia door de meeste kantoren aangeboden, ook in de directe buurlanden. Asendia Press biedt deze service in de meeste landen ter wereld aan.


 • Transport
  Transport

  Uw mailings wereldwijd transporteren.

  Wij nemen graag de volledige verantwoordelijkheid voor de distributie van uw cross-border mailings, inclusief douaneafhandeling en adviezen over btw. Daarmee bieden wij veilige en betrouwbare wereldwijde transport van uw mailings.

  Neem contact met ons op voor meer informatie.

 • Douane-inklaring en btw
  Douane-inklaring en btw

  Wij helpen bij de levering van orders door de douane op een veilige en snelle manier.

  Met onze hulp kan uw post veilig door de douane zodat uw klanten het tijdig ontvangen. Wij kunnen u helpen met de rechten, heffingen en de voorbereiding van uw mailings voor douane-inklaring.

  Onze gespecialiseerde dienstverlening is erop gericht om al uw cross-border mailingcampagnes eenvoudig door de douane te begeleiden.

  Neem contact met ons op voor meer informatie.


 • Special Deliveries
  Special Deliveries

  Bereik nog meer nieuwe en bestaande klanten en versterk de waarde van uw merk en producten.

  Wij kunnen uw drukwerk leveren op een tijdelijke locatie, bijvoorbeeld bij evenementen, beurzen en tentoonstellingen over de hele wereld. U kunt ook gebruik maken van onze express- en koeriersdiensten als de tijdsdruk hoog is.

  Neem contact met ons op voor meer informatie over special deliveries.

Overige distributieservices

 • Onbestelbare zendingen
  Onbestelbare zendingen

  Optimaliseer uw database en processen.

  Wij kunnen u helpen bij het beheren van uw onbestelbare pakketten, inclusief fysieke retouren, digitaal scannen en de vernietiging van goederen. Zo helpen wij u om uw inkomsten en data efficiënt te beheren. Dankzij onze flexibele diensten kunt u onbestelbare zendingen beheren zoals u het beste uitkomt.

  Neem contact met ons op voor meer informatie.

 • Premiumaddress Duitsland
  Premiumaddress Duitsland

  Het beheren van onbestelbare pakketten voor uw Duitse klanten.

  Premiumaddress is een oplossing voor onbestelbare direct mailings naar Duitsland door het verstrekken van extra, digitale informatie om te voorkomen dat de mailing vernietigd wordt door het Duitse postbedrijf.

  Dit is een efficiënte manier om met uw niet-bezorgde post naar Duitsland om te gaan, vanuit elk land ter wereld. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Responsmanagement

 • Klantcontact uitbesteden
  Klantcontact uitbesteden

  Aangepast aan uw campagnewensen.

  Of u nu orders wilt managen, de verwerking van betalingen wilt beheren of campagnes wilt analyseren, u kunt kiezen uit een reeks van diensten voor het uitbesteden van uw klantcontact om uw klantrelaties te ondersteunen.

  Neem contact met ons op voor meer informatie.

 • Uitbesteden klantmail
  Uitbesteden klantmail

  Maak het uw klanten en relaties makkelijk om te reageren op uw correspondentie.

  ‘Response mail’ is de perfecte oplossing voor uw internationale ontvangers, zodat ze snel, makkelijk en voordelig kunnen reageren op geadresseerde of ongeadresseerde post en promotionele mailings. Dit is een gunstige oplossing voor elk klantcontact dat een reactie vereist.

  Neem contact met ons op voor meer informatie.