St John Ambulance


Het logo van St John Ambulance die met Asendia samenwerkt voor al haar drukwerk en direct mailcampagnes
Liefdadigheidsinstelling ‘St John Ambulance’ onderwijst en biedt Eerste Hulp in het Verenigd Koninkrijk en werkt sinds 2008 met Asendia.

Breeduit lachend meisje dat verband om haar hoofd krijgt in een training van St John Ambulance waar Asendia brochures voor verspreidt

Verzending in veilige handen

Liefdadigheidsinstelling ‘St John Ambulance’ onderwijst en biedt Eerste Hulp in het Verenigd Koninkrijk. Asendia print en verzorgt de aflevering van haar opleidingsmateriaal en certificaten, waarbij de beste tarieven voor printen, frankeren en direct mailcampagnes aangeboden worden om de exploitatiekosten voor de klant in toom te houden.

Over de klant

St John Ambulance is een door vrijwilligers geleide liefdadigheidsinstelling, die zich inzet voor het onderwijzen en geven van Eerste Hulp in het Verenigd Koninkrijk. Vorig jaar alleen al trainden zij 800.000 mensen om het verschil te maken tussen een verloren leven en een gered leven.

De uitdaging

St John Ambulance werkt sinds 2008 met Asendia. Vooral omdat het een goed doel betreft, zijn lage kosten noodzakelijk voor het uitbrengen van hun nationale trainingsbrochure aan 93.000 mensen en hun regionale cursusschema aan 70.000 mensen twee keer per jaar. Daarbij worden er ongeveer negen direct mail campagnes per maand gedrukt en verzonden.

De oplossing

Asendia print, verpakt en verzendt de trainingsbrochures en schema’s vanuit het 110.000 vierkante meter fulfilmentcentrum in Bedford, net zoals alle prints, bijlagen, 2000 certificaten per dag en 4000 herinneringen die wekelijks per post naar de stagiairs worden verstuurd. Asendia beheert ook de voorraad en de retouren. Direct mailings worden digitaal gedrukt in full-colour met de hoogste kwaliteit, samen met een antwoordenvelop die naar duizenden adressen in het Verenigd Koninkrijk worden gestuurd.

St John Ambulance profiteert van de beste tarieven van Asendia voor haar drukwerk en verzendkosten, realiseert een tijdsbesparing en heeft het gemak van volledige outsourcing. Asendia’s concrete aanpak heeft voor alle zendingen een besparing opgeleverd op portokosten. Bovendien hebben andere diensten, zoals het opschonen van de databestanden, ervoor gezorgd dat St John Ambulance minder verspild materiaal overhield en de verzendkosten verminderd zijn.

"St John Ambulance begon enkele jaren geleden haar samenwerking met Asendia voor het printen en verzorgen van onze direct mail marketingcampagnes ... Wij hebben hen daarna meer werk toevertrouwd omdat zij ons konden helpen het werk te stroomlijnen, onze communicatie-uitingen te verbeteren en aanzienlijke kostenvoordelen te realiseren.”
"Asendia doet echt haar best om onze organisatie te begrijpen. Het beheer van ons account en de flexibiliteit van hun diensten is consistent en uitstekend gebleven. Asendia heeft een zeer hoge standaard als het op klantenservice aankomt. Ze zijn echt een plezier om mee te werken."
Jude Pearson, Campagne Marketing Manager St John Ambulance.

Onze oplossingen maken direct mailings over de grens eenvoudig en betrouwbaar; wij ondersteunen u bij de productie, voorbereiding en internationale bezorging.

Vraag een offerte aan

Gerelateerde producten