RemailIT


Logo van Remail IT
Remail IT is een gerenommeerd bedrijf in verzendoplossingen dat Asendia benaderde omdat zij haar diensten wilde optimaliseren.

Diverse pakketten en enveloppen met stempels met frankering

Verzending optimaliseren voor Remail IT

Remail IT is een gerenommeerd bedrijf in verzendoplossingen dat Asendia benaderde omdat zij haar diensten wilde optimaliseren. Zij profiteert van Asendia's kostenbesparende oplossingen en verstuurt nu tot 10.000 stuks per dag met ons.

Over deze klant

Remail IT begon in 2009 met haar diensten vanuit Zuid-Afrika met het aanbieden van verzendoplossingen aan een breed scala van klanten die in bulk internationale post verzenden.

De uitdaging

Remail IT benaderde Asendia bij de start van haar activiteiten in 2009. Remail IT is zodoende uitgerust om haar diensten te verstevigen met Britse en internationale frankeeropties zodat zij de goedkoopste verzendtarieven aan haar klanten in Zuid-Afrika kan aanbieden. Daarnaast ondersteunt Asendia met drukwerk voor mailings.

De oplossing

Remail IT stuurt ons bijna 10.000 items per dag en regelmatig ook grote campagnes met maximaal 80.000 poststukken per dag. Zo profiteert zij van Asendia’s voordelige en rechtstreekse toegang tot routes in het Verenigd Koninkrijk en internationale samenwerkingsverbanden. Asendia levert ook drukwerk en biedt afwerkingsopties voor drukwerk bij de productie van mailings om de kosten voor Remail IT verder laag te houden, wat resulteert in extra kostenbesparingen voor haar klanten.

Zelfs als Remail IT haar mailings vanuit Zuid-Afrika naar het Verenigd Koninkrijk stuurt, via de post, stelt Asendia hen in staat om de Britse en internationale verzendkosten drastisch te verminderen. Dit betekent dat ze betere verzendtarieven kan aanbieden aan haar klanten.

Remail IT heeft nu te maken met slechts één bedrijf op één locatie voor alle diensten om haar zendingen te optimaliseren, in plaats van meerdere organisaties over de hele wereld. Dit bespaart tijd en geld en maakt processen gestroomlijnd en efficiënt.

"Asendia is door de jaren heen onze voorkeursleverancier voor zendingen gebleven dankzij het bieden van de meest efficiënte en kostenbesparende oplossingen voor onze post vanuit Zuid-Afrika. Verder helpt Asendia ons ook met het kiezen van de optimale postroute met bijvoorbeeld DSA-diensten voor veel van onze klanten in Zuid-Afrika en daarnaast met drukwerk en snelle versturing van post naar landen over de hele wereld."
"Onze accountmanager bij Asendia heeft voortdurend, zonder fouten of afwachtende houding, een uitstekende service gegeven aan Remail IT. Op diverse momenten heeft zij een stap extra gezet om de best mogelijke klantenservice en oplossingen aan te bieden aan onze organisatie en onze bijbehorende ondernemingen, Courier IT en Freight IT."

Onze oplossingen voor post maken correspondentie over de grens eenvoudig en betrouwbaar; wij ondersteunen u bij de productie, internationale bezorging en responsmanagement.

Vraag een offerte aan

Gerelateerde producten