Parmigiani Fleurier SA


Logo van Parmigiani
Luxe horlogemaker en fabrikant Parmigiani Fleurier benaderde Asendia in haar zoektocht naar een partner voor het afdrukken van haar magazine.

Stapel dikkere magazines in kleur gedrukt door Asendia

Onze gezamenlijke reis begon met een offerte voor het magazine

Over deze klant

Parmigiani Fleurier is een luxe horlogemaker en als fabrikant gevestigd in Zwitserland. Het merk opereert volledig zelfstandig en heeft geen relatie met grote horlogegroepen zoals de meeste horlogefabrikanten in Zwitserland.

De uitdaging

Asendia’s reis met Parmigiani Fleurier begon met het opstellen van een offerte voor hun magazine. Het bedrijf was op zoek naar een partner om het magazine te beheren vanaf de printer tot aan de lezer.

Onze eerste aanbod omvatte de volgende stappen:

  • Transport van printer tot magazijn
  • Warehousing
  • Verpakking en adressering
  • Het afdrukken van bijgesloten brieven
  • Het voorbereiden van pakketten of pallets
  • Het organiseren van efficiënte logistiek (post, expres, pakket, lucht- en zeevracht, etc.)

De oplossing

Tegenwoordig is Asendia de partner voor verschillende catalogi, handleidingen en ander bijbehorend marketingmateriaal en de verspreiding daarvan op luchthavens, in vijfsterrenhotels en nog veel meer.

Asendia heeft het hele proces uit handen genomen en ondersteunt gedurende de hele waardeketen, net zoals een outsourcing-partner dat zou doen.

Onze oplossingen voor pers en uitgeverijen maken cross-border e-commerce over de grens eenvoudig en betrouwbaar; wij brengen uw publicaties aan lezers over de hele wereld.

Vraag een offerte aan

Gerelateerde producten