London School of Economics and Political Science (LSE)


Logo van LSE
Een van 's werelds grootste universiteiten op het gebied van sociale wetenschappen, LSE, benaderde Asendia op zoek naar fulfilment- en distributieoplossingen.

Verzendsticker van Asendia met informatie over het adres
frankering en retour zenden indien onbestelbaar

End-to-end fulfilment blijkt kostenbesparend

Een van 's werelds grootste universiteiten op het gebied van sociale wetenschappen, LSE, benaderde Asendia en was op zoek naar fulfilment- en distributieoplossingen. Asendia levert end-to-end fulfilment voor alle publicaties, tijdschriften, brochures en mailings van de universiteit en wist een kostenbesparende oplossing te vinden, dankzij onze lage internationale tarieven voor post.

Over deze klant

LSE is een van de belangrijkste universiteiten op het gebied van sociale wetenschappen ter wereld. Het werd in 1895 opgericht door Beatrice en Sidney Webb "voor een verbetering van de samenleving". Vandaag de dag verwelkomt de universiteit internationale studenten en is er een uitstekende wereldwijde reputatie, met 16 Nobelprijswinnaars vanuit de werknemers en de alumni van LSE. Het onderzoek en onderwijs bestrijken het volledige spectrum van de sociale wetenschappen, van economie, politiek en recht tot aan sociologie, antropologie, boekhouding en financiën.

De uitdaging

LSE maakte in 2006 kennis met Asendia. De universiteit vroeg het volgende:

  • Wekelijks verzorgen van publicaties van de universiteit, zowel op aanvraag als de jaarlijkse prospectus
  • Versturen van het alumni magazine 51.000 adressen wereldwijd en 35.000 in het Verenigd Koninkrijk
  • Versturen van mailings voor fondsenwerving naar 21.000 adressen wereldwijd, bestaande uit een kaart, retourenvelop met antwoordnummer. Gedrukt en verstuurd door Asendia
  • Versturen van brochures voor reüniebijeenkomsten naar 15.000 Britse en 24.000 internationale adressen, bestaande uit uitnodigingen in C5 enveloppen

De oplossing

Asendia kon een complete service bieden aan de universiteit; van het drukwerk tot het invoegen van bijlagen, de adresetikettering en verzending vanuit haar 40.000 vierkante meter grote en ISO 9000-gecertificeerde fulfilmentcentrum in Bedford. Wij kunnen een Britse bezorging garanderen binnen 2 dagen die tot 10% goedkoper is dan via andere dienstverleners. Naast de Britse postmarkt, bieden we toegang tot diensten in heel Europa met in een aantal gevallen de laagste internationale prijzen voor bezorging.

De universiteit kreeg een complete end-to-end fulfilment-oplossing bij Asendia. Als op één na grootste postbedrijf van Europa, kon Asendia volumekorting over de verzendkosten aanbieden, zelfs bij minder voor de hand liggende, internationale bestemmingen.

Onze oplossingen maken cross-border e-commerce eenvoudig en betrouwbaar; wij ondersteunen uw ordermanagement, webwinkel en internationale bezorging.

Vraag een offerte aan

Gerelateerde producten