IOP Publishing


Logo van IOP Publishing
Asendia verzorgt geprinte vervoersdocumenten voor IOP Publishing, uitgever van internationale tijdschriften en magazines.

Geadresseerde magazines in plastic folie op een lopende band

Verpakken in lage kosten

Asendia verzorgt geprinte vervoersdocumenten voor IOP Publishing, uitgever van internationale tijdschriften en magazines. We bieden ook het verpakken (polywrapping) aan en af en toe direct mailings en digitaal drukwerk, allemaal gericht op het genereren van meer aandacht voor de marketingcommunicatie van IOP waarbij we de kosten laag houden.

Over deze klant

IOP Publishing is eigendom van het ‘Institute of Physics’ (instituut voor natuurkunde) en publiceert een reeks van tijdschriften en magazines voor een wereldwijd publiek bestaande uit onderzoekers en onderzoeksinstellingen.

De uitdaging

Sinds 1996 had IOP Publishing een partner nodig om de maandelijkse, tweemaandelijkse en driemaandelijkse tijdschriften te verzenden naar ontvangers van over de hele wereld - bij elkaar opgeteld ongeveer 175.000 magazines per jaar, met oplagen variërend van 5.000 tot 40.000 - en de Britse en internationale sortering en frankering te verzorgen. IOP kon verder hulp gebruiken bij de productie en verzending van ad hoc direct mailcampagnes en af en toe met digitaal drukwerk.

De oplossing

Om te voldoen aan de wensen voor het versturen van de magazines maakt Asendia geprinte vervoersdocumenten om ook andere publicaties van IOP Publishing te promoten. De tijdschriften worden verpakt, bijlagen worden toegevoegd en de aflevering wordt verzorgd voor Physics World (12x per jaar), CERN Courier (10x per jaar) en ESRF (elk kwartaal). Omdat veel van de tijdschriften naar het buitenland worden gestuurd, drukt Asendia vervoersdocumenten af en worden er naast de porto meerdere kenmerken aan de post toegevoegd.

Het sorteren en verpakken zorgt voor kortingen op de verzendkosten voor IOP. Asendia's accountmanagers werken nauw samen met IOP om nieuwe manieren te vinden om de marketingcommunicatie te optimaliseren en de kosten verder te verlagen.

"Wij hebben in Asendia een uitstekende partner gevonden; altijd betrouwbaar, ze reageren snel op vragen en beschikken over vriendelijk personeel.”
"We kunnen erop rekenen op Asendia proactief op zoek gaat naar de beste diensten tegen de laagste prijs. We hebben het vertrouwen dat ze hard werken om onze kosten zo laag mogelijk te houden."
"Asendia is geschikt voor elke organisatie die op zoek is naar een logistieke partner."
Marketingteam, IOP Publishing

Onze oplossingen op het gebied van pers en uitgeverijen maken cross-border e-commerce eenvoudig en betrouwbaar. Wij brengen uw publicaties bij lezers overal ter wereld.

Vraag een offerte aan

Gerelateerde producten