Financial Times


Logo van Financial Times
Asendia is er trots op de Financial Times al meer dan 15 jaar tot haar klantenkring te mogen rekenen.

Zakenvrouw die tevreden in de zon de Financial Times leest die door Asendia bezorgd is

Al meer dan 15 jaar de Financial Times bezorgen

Over deze klant

Asendia is er trots op de Financial Times tot haar klantenkring te mogen rekenen. Al meer dan 15 jaar mogen wij dit prestigieuze zakenblad dagelijks verspreiden aan lezers over de hele wereld met behulp van onze dienst ‘Publicaties voor abonnees’.

De oplossing

Onze speciale, flexibele persdienst in het Franse Le Bourget kan 's nachts de kranten verpakken en adresseren. Daarnaast kunnen we de volgende dag ook verbinding maken met de lokale postterminals door gebruik te maken van rechtstreekse vluchten, zodat lokale postbodes de levering direct in de brievenbussen kunnen bezorgen. Wij bieden ook een dienst aan voor mensen die een speciale editie wensen te ontvangen dankzij de opslag van exemplaren van de Financial Times en die op aanvraag te leveren.

Met behulp van onze dienst ‘Publicaties voor abonnees’, kunnen lezers ook een speciale editie opvragen, dankzij de opslag van back-issues van de Financial Times door Asendia.

Onze oplossingen voor pers en uitgeverijen maken cross-border e-commerce over de grens eenvoudig en betrouwbaar; wij brengen uw publicaties aan lezers over de hele wereld.

Vraag een offerte aan

Gerelateerde producten